wedding_2.jpg

Egész életében egy gyönyörű nászútról álmodozott? Megszervezzük!

 Az Egzotikusutak.com csapata segít Önnek megszervezni álmai nászútját. Legyen szó akár egy lélegzetelállító nyaralásról kedvesével vagy egzotikus esküvőről a világ bármely fehér homokos tengerpartján, álmai megvalósítása számunkra nem akadály!

Önnek nincs más dolga, mind kitölteni az alábbi űrlapot, melynek elküldése után kolléganőink hamarosan keresni fogják!

wedding.jpg

Tudnivalók a külföldön történő esküvőről

Fontos tudni, hogy a házasságkötés szabályai országonként változnak, ezért aki külföldön tervez házasságot kötni, az adott ország hatóságaitól kaphat pontos tájékoztatást a feltételekről, a szükséges dokumentumokról és azok formai követelményeiről.
Legelső sorban az anyakönyvi hivatalnál kell érdeklődni, hogy a választott országban mik a feltételei az esküvőnek. Magyar állampolgár külföldön kötött házasságát Magyarországon is anyakönyveztetni kell.Az anyakönyvezési kérelem előterjesztéséhez az alábbi dokumentumok szükségesek:

Kérelem nyomtatvány letöltése

Csatolandó mellékletek:

- házasságkötés előtti családi állapot igazolása: jogerős bontóítélet, amennyiben elvált családi állapotú; halotti anyakönyvi kivonat, amennyiben özvegy családi állapotú a kérelmező.
- eredeti külföldi házassági anyakönyvi kivonat, hiteles magyar nyelvű fordítással és szükség esetén megfelelő hitelesítéssel
- magyar állampolgár házastárs születési anyakönyvi kivonatának másolata - a házastárs érvényes személyazonosító igazolványának vagy érvényes útlevelének másolata
- magyar állampolgárságot igazoló irat másolata (érvényes magyar útlevél vagy személyazonosító igazolvány, honosítási okirat, illetve egy évnél nem régebben kiállított állampolgársági bizonyítvány);

Szükséges az anyakönyvi kivonat többnyelvű példányban kikérni, illetve lefordíttatni, mert a magyar nyelvűt nem fogadják el külföldön (www.offi.hu).


 Szeretnénk
 Nem szükséges
 Budapest
 Bécs (kedvezőbb ár!)
 Reggeli
 Félpanzió
 All Inclusive