Bízza ránk az üzleti jutalomutazást!
Megszervezzük!

 

 

Kérje kedvező, cégére szabott ajánlatunkat!


 Jutalmazza meg kollégáit!

Ha az Ön kollégái is a képen látható munkatársakhoz hasonló lelkesedéssel, örömmel és szorgalommal végzik munkájukat, jutalmazza meg őket egy felejthetetlen élménnyel! Egy egzotikus utazás igen nagy értéket hordoz magában, hiszen mindamellett, hogy az út során luxus környezetben egy csodás országot ismerhetnek meg a jutalmazottak, a prémiumon túl csapatépítő programnak is kiváló!"Incentiv utak" jelentése:

Ösztönző vagy jutalomutazást jelent, például év végi prémiumként adható.
Jellemzően a nagyvállalatok ösztönzik, jutalmazzák dolgozóikat különleges és értékes (drága) ajándékokkal, melyek mára nagyrészt utazást jelentenek. Már az 1980-as években 6 - 700 000 utazást szerveztek ezzel a céllal, és ez a szám folyamatosan nő. Az ilyen utazások jellemzői: élménydús, igényes.

A nagyvállalatok általában előre meghirdetik az utat, melyet a meghatározott időn belül legjobban teljesítő kollégák kapnak jutalmul. Ily módon kialakul egy egészséges verseny a dolgozók között, mely a termelés növeléséhez, ezáltal a cég bevételének növekedéséhez járul hozzá. Ehhez hasonló versenyt általában olyan területen indítanak, ahol a teljesítmény mérhető (pl. ügynökök, munkacsoportok)