CSEPREGI CSILLA

csilla.jpg

Csepregi Csilla vagyok, a For Two Group alapító tagjaként immár több, mint 22 éves szakmai gyakorlattal állok kedves utasaim szolgálatában a cég budai irodájában. Bátran állítom, hogy ez időben több ezer utazónak segítettem megtalálni álmai utazását és elégedettséggel tölt el, hogy a mai napig nagyon sok „törzsutassal” büszkélkedhetem. A turizmus nagyon érzékeny a változásokra, legyen az politikai, természeti vagy akár kulturális jellegű, így az „álom megvalósítása” sok esetben nagy kihívás is, de Én ezt szeretem! Szerencsésnek tartom magam, hisz a szakmám egyben a hobbim is! Nagyon sok helyen jártam már a nagyvilágban a karibi térségtől Távol-Keletig, a mediterrán térségtől, Afrika híres vadrezervátumáig, ami segít abban, hogy egy ajánlatkérésnél, a saját tapasztalataimra hagyatkozva, az utazó igényeit szem előtt tartva sikerül mindig a legoptimálisabb lehetőséget kínálnom!
Mit jelent számomra az utazás? Közelebb hozza a világot, a horizonton kívüli ismeretlent. Az utazás nekem az idő hármaspontja, ahol a múlt, jelen és jövő találkozik, hisz megismerkedhetek ősi kultúrákkal, tapasztalhatom a mai kor vívmányait és rácsodálkozhatom a jövő titkos hozományára! Ezt kínálom most Önnek is kedves utazó, mert UTAZNI JÓ!

WALTER G. KOBALE

_IGP45361.JPG

Több, mint 50 év a föld különböző tájain szerzett turizmusbeli tapasztalattal a hátam mögött a csapat legidősebb tagjának számítok. A mai napig "karmesterként" a háttérben aktív szerepet vállalok cégem életében, mivel még mindig túl fiatalnak érzem magam a "megálláshoz". A téli síelések mellett a golf a kedvenc sportom és imádok zenét hallgatni, teljes hangerővel a mercimből, főleg feleségemmel és ikreimmel Somával és Sebastian-al.

RIGÓ KATALIN

BeFunky_20140321_11181222.png

Rigó Katalin vagyok a Hajosutak.com utazási tanácsadója. Először gyakornokként kezdtem el dogozni az irodában majd 2011 őszétől erősítem az értékesítő csapatot a cégnél. Szeretek itt dolgozni, mert jó érzés adni az embereknek ill. megszervezni az utasoknak a tökéletes nyaralásukat, pihenésüket. Szabadidőmben természetesen az utazáson kívül szeretek sorozatokat nézni és könyveket olvasni. Otthon egy macska és egy teknős vár, akikkel való törődés a nap végén egy kis felfrissülést jelent számomra. Remélem személyes tapasztalataimmal még tökéletesebbé tehetem majd utazásaikat. 

KOBALE LILLA

122A0918.jpg

Több mint 20 éve alapítottuk meg a céget férjemmel Walterrel és sok-sok éven keresztül még a kutyánk is velünk járt dolgozni. Rengeteget utaztam a világban, amit azután hasznosítani tudtam az üzleti életben is. 2002-ben ikreim születtek és az utazás kicsit háttérbe szorult. Mind a privát, mind a szakmai életben nagyon fontosnak tartom az állandó fejlődést, változást ezért két éve elkezdtünk nagyon intenzíven a hajós utakkal foglalkozni, melynek eredményeként elmondhatom, hogy Magyarországon a "hajózás"szakértői lettünk, külön "Hajósutak.com" irodát is nyitottunk. Vállalkozásunk legújabb divíziói az Egzotikusutak.com és a Repülősutak.com.
Nagyon szeretem a természetet és az állatokat. Saját utazásaimnál a kalandot és a spiritualitást keresem. Célom, hogy munkánkon keresztül egyre több elégedett utasra szert tegyünk és mindig tovább fejlődjünk. Remélem, hogy sokukkal személyesen is tudok majd találkozni.

DEBRECZENSZKI KINGA

 kinga.jpg

Debreczenszki Kinga vagyok, a For Two Group utazási tanácsadója a cég budai irodájában. 2004. óta foglalkozom utazásszervezéssel, fontosnak tartom a szervezettséget és a precíz munkát. A mindennapokból kikapcsol egy kör futás a Margitszigeten vagy a barátokkal egy jó beszélgetés. Főiskola után Olaszországban dolgoztam, Velence közelében és a Garda-tónál. Azóta is az egyik kedvenc helyem Olaszország. Szeretem a mediterrán hangulatú országokat, az ott élő emberek mentalitását, a hangulatos kisvárosokat, kikötőket és a tengeri herkentyűket. Saját utazásaimnál megpróbálok mindig új úticélt választani, ahol felfedezhetem a számomra még ismeretlen városokat, látnivalókat és a helyi kultúrát.

SÁNTA MARIANN

mariann

Sánta Mariann vagyok, a Hajósutak.com utazási tanácsadója. Az idegenforgalmi középiskola, majd főiskola befejezésétől, 2002 óta dolgozom aktívan a turizmusban. Az első két év ismerkedés volt a szakmával és az utazásszervezés folyamatával, azóta pedig folyamatosan utazásszervezéssel foglalkozom. Munkámban a legfontosabbnak azt tartom, hogy mindenki az elképzelésének, elvárásának megfelelő színvonalat és szolgáltatást kapja az utazás alatt. A szabadidőmet legszívesebben a családdal és a barátokkal töltöm, ha lehet aktív programokkal vagy kertészkedéssel. Általában kikapcsol egy jó könyv, de a gondolataimat igazán egy kihívásokkal teli puzzle tereli el. Remélem a tapasztalataimmal segíteni tudom tartalmasabbá tenni az Ön nyaralását, utazását.

TAX ERIKA

_IGP45002.jpg

Tax Erika vagyok, 10 éve a For Two Group értékesítője a cég budai irodájában. Imádok utazni és boldog vagyok, hogy a szakmám, immáron 16 éve, a hobbim is. Az értékesítés mellett a Teletext és a hírlevél összeállítása a feladatom. Sokat köszönhetek hűséges törzsutasaimnak. Kedvelem a természetet, az állatokat és a japán autókat. Úticélok, amiket a legjobban szeretek: Karib térség, Ázsia, Indiai-óceán, Afrika és Közel-Kelet. Sok éves tapasztalatom a garancia arra, hogy remekül fogja érezni Magát utazása során, mert: nálunk az Utas az első! Kérem, tiszteljen meg bizalmával, szeretettel várom megkeresését következő utazása megszervezéséhez! ...mert minden a bizalomnál kezdődik...

FABÓ LÍVIA

livia

Marketing munkatársként 2014 óta erősítem a ForTwo Group csapatát. A honlapok és közösségi oldalak frissítése mellett a hírlevelek és hirdetések kezeléséért is felelős vagyok. Tanulmányaim, illetve szállodavezetői és értékesítői tapasztalatom során is örömmel végeztem az offline és online marketing feladatokat. Hálás vagyok, hogy a ForTwo Groupnél kifejezetten erre a területre koncentrálhatok.


KAZI ILONA

BeFunky_null_41.png

Kazi Ilona vagyok a Hajósutak.com Utazási Iroda legfiatalabb tagjaként erősítem a Fortwo Group csapatát. A Budapesti Corvinus Egyetemen végeztem és a szakmai gyakorlatom alkalmával kerültem az irodába, itt ismerkedtem meg a szakma alapjaival és betekintés nyertem a hajózás világába, mely azonnal le is nyűgözött engem. Legfőbb célom a munkámban, hogy az általam szervezett utazások során az utasaim is beleszeressenek ebbe a luxus kivitelezésű kikapcsolódási módba. Fiatalságom ellenére minden korosztállyal megtalálom a közös hangot, próbálom az utasok igényeit maximálisan kielégíteni. A munkám után az házi állataim nyújtanak kikapcsolódást, illetve felfrissülést jelentenek számomra a baráti társaságommal közösen szervezett programok. Egyik fontos alapelvem, hogy nem az számít milyen desztinációt választ az ember, hanem  hogy kiket választ útitársául, mivel nagyrészt ők határozzák meg az utazás hangulatát.