MÚLTUNK

Vállalkozásunk a kilencvenes évek eleje óta szolgálja ki a magyarországi utazóközönséget. Cégünk stabil alapokon nyugvó családi vállalkozás, ahol rendkívül fontos szerepet kap a szakmai tudás valamint a jó hangulat és baráti kapcsolat mind a cég dolgozói, mind utasaink között.

Az évek folyamán a piac hatására többször sikeresen megújultunk, költöztünk, átalakultunk, így garantálva utasaink minden igényének száz százalékos kiszolgálását.  A cég alapjai még 1991-re és a Naphegy utcai irodába vezethetők vissza, ahol minden kezdődött, majd tíz év után elköltöztünk egy kis kitérővel a Nagyszombat és a Práter utcába, így ma már két irodánk várja az érdeklődőket Budapest mindkét oldalán.

A kezdetekben főleg egzotikus utazások értékesítésével foglalkoztunk, de nagyon hamar a nyári desztinációk is palettánkat színesítették, ahogy a hajós utazások is nagy szerepet kaptak a későbbiekben.

A JELEN

A For Two Utazási Iroda ma már három fő divíziót foglal magába, melyek az Egzotikusutak.com a Repülősutak.com és Magyarország piacvezető hajóút értékesítő irodája, a Hajósutak.com.

Egzotikusutak.com: egzotikus úti célok - szigetek; Ázsia; Afrika; egzotikus körutazások
Repülősutak.com: nyári slágerdesztinációk, illetve körutak az év bármely időszakában
Hajósutak.com: luxus hajóutak a világ bármely részére az év 12 hónapjában 

Fortwo Group